Iıı. Deney Hayvanı Kullanım Sertifika Kursu

DENEYSEL TIP UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

III. DENEY HAYVANI KULLANIM SERTİFİKA KURSU

23 Kasım - 2 Aralık 2018

Kurs İçeriği: Kurs Programı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün 30.11.2017 tarih ve 2017/07 sayılı “Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Eğitim Programına Dair Genelgesi” esas alınarak hazırlanmıştır.

Kurs Süresi: Toplam 80 Saat (40 Saat Teorik, 40 Saat Pratik)

Kurs Yeri: Sakarya Üniversitesi  Tıp Fakültesi deneysel Tıp Uygulama ve araştırma Merkezi (SÜDETAM)

Kurs Ücreti: Sakarya Üniversitesi ve SEAH Personeli 650 tl, Diğer kurumlar için 800 tl

Kurs Esasları: Lisans mezunları A kategori sertifika alacaktır, Lisans öğrencileri programa dahil edilmeyecektir. Kesin kayıt için kurs evraklarının kurs başlamadan elden veya posta ile kurs sekretaryasına ulaştırılması gerekmektedir. Programın tüm bölümlerine devam zorunludur. Kurs bitiminde yapılacak sınavda 70 puan ve üzeri not alan adaylara deney hayvanı kullanım sertifikası verilecektir.

Sertifika Verilecek Türler: Fare, Sıçan, Tavşan ve Kobay

Adres: Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜDETAM)

Hesap Adı: Sakarya Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi-Tıp Fakültesi

IBAN No: TR11 0001 0019 4629 5163 5350 42

Açıklama:  SÜDETAM Kurs Ücreti (Dekontta isim belirtmeyi unutmayınız.)

Kayıt İçin Gerekli Evraklar: ıslak imzalı kayıt formu, iki adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, banka dekontu, Üniversite Diploma Fotokopisi

• Kurs sekreteryasına bilgi vermeden ücret yatırılmaması, bilgi için kurs ücretinin yatırıldığına dair banka dekontunun sudetam@sakarya.edu.tradresine gönderilmesi önemle rica olunur,
  • Kurs esnasında karşılaşılabilecek hayvan ve mekan kaynaklı olası sağlık sorunlarından Sakarya Üniversitesi  ve bağlı birimleri sorumlu tutulamaz.
  • Sakarya Üniversitesi gerektiğinde kurs eğiticilerinde ve kurs içi ders saatlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kursa müracaat edenler bu şartları peşinen kabul etmiş sayılır.

Kurs Koordinatörü:  Prof. Dr. M. Ramazan ŞEKEROĞLU

Sekretarya           :  Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAKIROĞLU