Ösym Tus Sınavında Başarılı Fakülteleri Açıkladı

ÖSYM TUS SINAVINDA BAŞARILI FAKÜLTELERİ AÇIKLADI

ÖSYM tarafından ilk kez Tıpta Uzmanlık Sınavı’nın (TUS) değerlendirilmesi yapıldı. Yapılan değerlendirmede, puan ortalamalarına göre Üniversitelerin başarı sıralaması da oluşturuldu. Bu sıralamaya göre Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi ilk 4 içinde yer aldı.

Konuyla iligili olarak açıklama yapan Sakarya Üniversitesi Tıp fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan AKDEMİR, ülkemizin köklü ve geleneği olan bir üniversitesi olan Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi genç bir fakülte olmasının yanında ülkesine ve değerlerine bağlı hekimler yetiştirilmelesi amacıyla güçlü ve kaliteli bir akademik kadroya sahiptir. Son üç yılda verilen kaliteli eğitimlerin sonucunda mezun olan öğrencilerimiz girdikleri TUS sınavlarından yüksek puanlar alarak bizleri gururlandırdıkları gibi bu başarının tesadüf olmadığını bizlere göstermektedirler dedi.