SAÜ Genel Sekreteri ve Daire Başkanları Fakültemizi Ziyaret Etti

SAÜ GENEL SEKRETERİ VE DAİRE BAŞKANLARI FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Sakarya Üniversitesi Genel Sekreteri Reyhan YILDIRIM Üniversite bünyesindeki Daire Başkanlarınında katıltımıyla fakültemizi ziyaret etti. Fakülte dekanı Prof. Dr. Ramazan AKDEMİR, dekan yardımcıları ve Fakülte sekreterininde hazır bulunduğu toplantıda Dekan AKDEMİR fakültenin durumu hakkında detaylı bilgi verdi. Hergeçen gün gelişen, öğrenci sayısı artan, akademik yayınlarda iyi durumda olduklarından bahseden dekan AKDEMİR, yeni faaliyete geçirilen SÜDETAM hakkında da detaylı bilgiler verdi. Bu tür toplantıların kurum için iyi olduğunu ve Üniversitenin tüm birimlerinin birbirleriyle uyumlu olarak çalışmaları gerektiğinden bahseden dekan AKDEMİR bu tür toplantıların belirli sürelerde yapılmasının daha iyi olacağını belirtti.