Doçentlik Ünvanı Alan Hocalarımız

DOÇENTLİK ÜNVANI ALAN HOCALARIMIZ

Yrd. Doç. Dr. Murat YÜCEL, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. Murat YÜCEL Üniversiteler arası kurul kararıyla Doçent ünvanı almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Murat YÜCEL hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.

Yrd. Doç. Dr. Mehmet Süha BOSTANCI, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Süha BOSTANCI Üniversiteler arası kurul kararıyla Doçent ünvanı almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Mehmet Süha BOSTANCI hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.

Yrd. Doç. Dr. Tibet KAÇIRA, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. Tibet KAÇIRA Üniversiteler arası kurul kararıyla Doçent ünvanı almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Tibet KAÇIRA hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.

Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gökhan VURAL, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahilix Tıp Bilimleri Bölümü, Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gökhan VURAL Üniversiteler arası kurul kararıyla Doçent ünvanı almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Mustafa Gökhan VURAL hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.

Yrd. Doç. Dr. Fikret HALİS, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Üroloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. Fikret HALİS Üniversiteler arası kurul kararıyla Doçent ünvanı almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Fikret HALİS hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.

Yrd. Doç. Dr. İbrahim Vedat BAYOĞLU, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Öğretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Vedat BAYOĞLU Üniversiteler arası kurul kararıyla Doçent ünvanı almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. İbrahim Vedat BAYOĞLU hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.

Yrd. Doç. Dr. Deniz DEMİR, Doçent ünvanı aldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, KBB  Anabilim Dalı Öğretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. Deniz DEMİR Üniversiteler arası kurul kararıyla Doçent ünvanı almıştır.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Doç. Dr. Deniz DEMİR hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.