Tiroid Cerrahisinde Komplikasyonlardan Korunma Önerileri

TİROİD CERRAHİSİNDE KOMPLİKASYONLARDAN KORUNMA ÖNERİLERİ

Tiroid hastalıkları ülkemizde çok yaygın olarak gözlenmekte ve gündelik pratiğimizin büyük bir kısmını oluşturmaktadır. Her ne kadar modern cerrahi tekniklerin uygulanması ile birlikte tiroid ameliyatları sonrası gelişen komplikasyonlar azalsa da, karşılaşıldığında hem hekim hem de hasta için can sıkıcı durumlar ile sonuçlanmaktadır.

Toplantımızın amacı değerli katılımlarınızla birlikte “Tiroid cerrahisinde komplikasyonlardan korunma önerileri” başlığı altında bu konuda tecrübeli uzmanlar ile birlikte bilgilerimizi paylaşmaktır.

Bölgemiz meslektaşlarımızla bir araya gelme; bilgi, deneyim ve tecrübelerini paylaşma fırsatı olarak da gördüğümüz bu toplantı Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı tarafından 30 Eylül 2017 Cumartesi günü 13:30 / 17:30 saatleri arasında Sapanca Göl Evi Restaurantta gerçekleştirilecektir.